دزدگیر آنیک
دزدگیر آنیک
دزدگیرهای آنیک از انواع دزدگیرهای اماکن (Home Security Devices) است که سیستمی برای شناسایی ورود افراد غیرمجاز به یک ساختمان یا مکان است. این دستگاه به هنگام ورود غیرمجاز به حریم خصوصی یا شکستن قفل با اعلام صدای بسیار بلندی که از طریق وسایل و دستگاه های متصل به مرکز کنترل دزدگیر ایجاد می کنند به افراد موجود در نزدیکی محل اطلاع و اعلام خطر سرقت می دهند.
همگی دزدگیر های اماکن دارای ساختاری یکسان هستند. اکثر دزدگیر های اماکن دارای کنتاکت باز و بسته هستند که محل وصل حسگر باز و حسگر بسته می باشد. از طرفی این دزدگیر ها برای روشن یا خاموش کردن دستگاه از کلید معمولی یا سوئیچ آلفا و یا قفل رمزی، و یا کلید کنترل از راه دور استفاده می کند. از طرفی دارای مدار شارژ باتری، مدار آژیر، گاهشمار ورود و خروج و در بسیاری دارای تلفن کننده خودکار می باشد.
نحوه عملکرد دزدگیر اماکن به این صورت است که محل مورد نظر توسط کارشناس مجرب بازدید می شود. بعد از بازدید از محل و بررسی و مشخص شدن محل نصب دزدگیر و لوازم مربوط به آن در روند اداری و عملی نصب و اجرای پروژه می گردد.
در خصوص بررسی محل نصب دزدگیر به چند نکته باید توجه داشت:
- چشمی های دزدگیر که به عنوان سنسور های تشخیص حرکت است باید محل هایی که درب یا پنجره وجود دارد را پوشش دهد.
- برای هر پنجره یا درب وجود یک چشمی الزامی است.
- به منظور ایجاد صدای بلندتر برای هشدار به دیگران می توان از ۲ آژیر داخلی یا بلندگو های بیرونی بیشتری استفاده کرد.
- مرکز کنترل دزدگیر به دلیل حساسیت و حفاظت از آن در محلی مسقف و به دور از چشم عموم قرار بگیرد.
- به دلیل حساسیت بالای چشمی های داخلی در برابر حرکت های غیرمجاز، برای محیط های بیرونی می توان از چشمی های وزنی استفاده کرد.
- به دلیل وجود احتمال قطعی برق یا قطع کردن برق توسط سارقان وجود باتری برای دزدگیر برای تامین برق مورد نیاز دستگاه برای مواقع نیاز بسیار قابل توجه است.